Άρης: Με Τερζή και Μελισσά η προπόνηση
Οι δύο τεχνικοί θα βρεθούν σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και το πρόγραμμα εκγύμνασης θα γίνει από τις οδηγίες τους.
Η λύση της συνεργασίας του Άρη με τον Άκη Μάντζιο μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμα επίσημα, όμως, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές για τον αντικαταστάτη του. Ένα θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης.
Μέχρι να βρεθεί ο νέος τεχνικός του Άρη, όμως, ο Απόστολος Τερζής θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις προπονήσεις, έχοντας στο πλευρό του τον Πασχάλη Μέλισσα.
Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου θα γίνει υπό τις οδηγίες τους.
Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι οτι ο Απόστολος Τερζής θα καθίσει στον πάγκο του Άρη και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Η ειδική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον Τζόουνς – Γιατί δεν παίζει στο Βελιγράδι
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό στο «4»: Ο «ντεφορμέ» Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο… Χέιζ-Ντέιβις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442