Ο 40χρονος άνδρας που έφτασε στο εστιατόριο κοντά στη Γ. παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ήταν έξαλλος. Έψαχνε φωνάζοντας και βρίζοντας τον διανομέα που του είχε πάει φαγητό πριν λίγες ώρες.
Ο 40χρονος άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο διανομέας που του πήγε το φαγητό, έγραψε με ένα μαρκαδόρο το γράμμα «Γ» δίπλα από το κουδούνι με το όνομα του. Όπως αναφέρει το grtimes.gr ο άνδρας μαινόμενος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στο έδαφος έξω από το εστιατόριο.
Σύμφωνα με το grtimes όταν έφτασε έξω από εστιατόριο και άρχισε να φωνάζει ζητώντας τον διανομέα δεν πήρε απάντηση, αφού η επιχείρηση αγνοούσε το περιστατικό και τότε νευριασμένος άρχισε να πυροβολεί, πριν τραπεί σε φυγή.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας