Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Είχε μπει φυλακή για ανθρωποκτονία και καταδικάστηκε εκ νέου για βιασμούς γυναικών

Θεσσαλονίκη: Είχε μπει φυλακή για ανθρωποκτονία και καταδικάστηκε εκ νέου για βιασμούς γυναικών

20ετής κάθειρξη σε 39χρονο που καταδικάστηκε εκ νέου για βιασμούς γυναικών

Ποινή κάθειρξης 20 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 39χρονο πρώην κατάδικο για ανθρωποκτονία που ξανακαταδικάστηκε για βιασμούς γυναικών.

Μόλις αποφυλακίστηκε, τον περασμένο Μάρτιο, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι βίασε τρεις γυναίκες, παριστάνοντας τον αστυνομικό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης για τον φόνο ψυχιάτρου και πριν περίπου ένα χρόνο συνελήφθη επειδή φέρεται πως βίασε και λήστεψε τρεις γυναίκες, σύμφωνα με το grtimes.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η μάρτυρας του ζήτησε να πάει στο σπίτι της για να συζητήσουν για ένα σχέδιο εισαγωγής ναρκωτικών στις φυλακές Τρικάλων όπου εξέτισε την ποινή του και αποφυλακίστηκε με όρους ενώ παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά, έναντι αμοιβής και με τη συναίνεση τους, με τις άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν. Ανέφερε ότι και οι τρεις καταγγέλλουσες είναι ιερόδουλες και ο ίδιος έπεσε θύμα ενός οργανωμένου σχεδίου που έστησαν πρώην συγκρατούμενοι του.

Ο 39χρονος αποφυλακίστηκε λίγο καιρό πριν τη σύλληψη του καθώς εξέτισε την ποινή του για το φόνο 58χρονου ψυχιάτρου που διέπραξε μαζί με τη πρώην σύζυγο του θύματος με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Το ζευγάρι «έσπασε» τα ισόβια, ύστερα από την αναίρεση της δευτεροβάθμιας ποινής από τον Άρειο Πάγο, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024