Νεκρός με μια σφαίρα από 38άρι περίστροφο βρέθηκε ένας 33χρονος σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα, το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα που βρέθηκε ο 33χρονος βρέθηκαν και 4 όπλα.
Ωστόσο, κάτι που προκαλεί εντύπωση είναι πως για αρκετή ώρα… χάθηκε ένα από τα όπλα!
Ο 33χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην πίσω πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος 38 mm το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε μεν δίπλα από τον 33χρονο, αλλά από την αριστερή πλευρά.
Τον έψαχναν και τον βρήκαν νεκρό
Τον 33χρονο αναζητούσε, από το πρωί της Πέμπτης, η μητέρα του. Περίπου στις 4 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος.
Στη συνέχεια, βγήκε από το κτίριο και με μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα ανέβηκε μέχρι το ύψος του παραθύρου το οποίο βλέπει στον δρόμο, έσπασε το τζάμι του παραθύρου και μπήκε στο διαμέρισμα.
Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισε τον 33χρονο νεκρό επάνω στο κρεβάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αρκετή ώρα μετά το συμβάν.
Ωστόσο, αμέσως όταν ειδοποιήθηκαν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής.
Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες
Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο χώρος δεν έμεινε ανέπαφος και ότι το όπλο μετακινήθηκε. Επίσης και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου δε βρισκόταν στον χώρο που βρέθηκε νεκρός.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του 33χρονου εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, βρέθηκαν ακόμα τρία περίστροφα με αποξεσμένο τον σειριακό αριθμό.
Τέλος, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς το προφίλ του 33χρονου, η οικονομική του κατάσταση, καθώς και άλλα δεδομένα της υπόθεσης, δεν ταιριάζουν σε άτομο το οποίο θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στην ζωή του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας