Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στην έδρα των Εσπερίδων Καλλιθέας και επικράτησε με 84-69 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Έτσι, οι Ερυθρόλευκες συνέχισαν αήττητες την πορεία τους στη φετινή σεζόν, μετρώντας οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Η ομάδα του Ζίμπαρτς, που έπαιξε χωρίς τις Σταμάτη Τόλφρι και Πλουφ και επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία, παρουσίασε δύο πρόσωπα στο ματς, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά.
Ωστόσο, στο δεύτερο βρήκε σταδιακά ρυθμό, βελτιώθηκε αισθητά και με κορυφαία και πρώτη σκόρερ τη Σταμολάμπρου με 30 πόντους, καθάρισε τη νίκη στην Καλλιθέα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.