Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός 40χρονος με χτυπήματα στο κεφάλι
Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής, καθώς νεκρός εντοπίστηκε στην περιοχή της Λιχάδας της Εύβοιας, ο 4οχρονος άνδρας που αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη.
Ο άντρας βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι, σε ένα χωματόδρομο που βρίσκεται, 100 μέτρα από το σπίτι του μέσα σε πευκώδη περιοχή.
Σύμφωνα με το evima.gr, μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του, ήταν σε εξέλιξη όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας το πρωί της Τρίτης είχε πάει στην Ιστιαία για να κάνει το εμβόλιο κατα του κοροναϊού, από εκείνη την ώρα και μετά χάθηκαν τα ίχνη του.
Φως στα αίτια του θανάτου πρόκειται να ρίξει η νεκροψία/ νεκροτομή.
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της
- Οι υποψίες επιβεβαιώνονται – Η κλιματική αλλαγή επιταχύνθηκε κατά σχεδόν 2 φορές σε μια δεκαετία
- Άγιον Όρος: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Σε απεργία διαρκείας τα πρατήρια υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη
- Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των ταξί – Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442