Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει ο Καπραβέλος - «Ο φίλος του παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη»

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει ο Καπραβέλος – «Ο φίλος του παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη»

«Στο άλλο παιδί που χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση γιατί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα, παραλίγο να είχε και αυτό ανάλογη κατάληξη. Είχε χτύπημα κοντά στη μηριαία αρτηρία όπως και ο Άλκης», ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος.

Στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αναφέρθηκε ο διευθυντής ΕΣΥ Β’ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μάλιστα και στον δεύτερο τραυματία ο οποίος, όπως είπε, παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρα από την τραγωδία της πανδημίας που αντιμετωπίζουμε στο νοσοκομείο, είχαμε και αυτό το τραγικό γεγονός, με τρία παιδιά που μας τα έφεραν με πολλαπλά χτυπήματα που στα ιατρικά χρονικά δεν μπορούν να περιγράφουν. Του Άλκη ήταν πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα, δυστυχώς μας τον έφεραν νεκρό»

«H ιατροδικαστική εξέταση που ζητήσαμε ήταν καταπέλτης, δεν είναι ένα ιατρικό συμβάν ένα ιατρικό γεγονός, στον Άλκη δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, στο άλλο παιδί που χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση γιατί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα, παραλίγο να είχε και αυτό ανάλογη κατάληξη. Είχε χτύπημα κοντά στη μηριαία αρτηρία όπως και ο Άλκης» συμπλήρωσε.

Σκόπιμα θανατηφόρα χτυπήματα

«Ποιος όπλισε αυτό το χέρι ποιος το προστάτεψε, δεν μπορούν αυτά τα γεγονότα να καταγραφούν σαν συμβάντα στην εφημερία ενός νοσοκομείου δεν συνάδουν με μία ανθρώπινη κοινωνία, ήταν σκόπιμα θανατηφόρα χτυπήματα, δεν θεωρώ ότι αυτό λέγεται οπαδική βία είναι μία εγκληματική, δολοφονική, σκόπιμη ενέργεια, τέτοια μανία και τέτοια περιγραφή των τραυμάτων δεν έχουμε ξαναδεί σε ένα νοσοκομείο που έχουν έρθει περιστατικά με τροχαία και άλλα πολλά» ανέφερε ο κ. Καπραβέλος και κατέληξε:

«Είναι αδύνατον τρεις τραυματίες να χτυπήθηκαν από μόνο ένα άτομο, οι δύο που μας μίλησαν, οι τραυματίες ανέφεραν ότι δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από πολλά άτομα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024