Ιταλία: Πενταμελής οικογένεια αντιεμβολιαστών μολύνθηκε και ξεκληρίστηκε από τον κοροναϊό στη Σικελία
«Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος, ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Δεν είχε εμβολιαστεί κανείς τους, διότι φοβόντουσαν», δήλωσε ένα μέλος της οικογένειας
Πενταμελής οικογένεια αντιεμβολιαστών μολύνθηκε και μέσα σε ένα μήνα ξεκληρίστηκε από κοροναϊό στην Σικελία.
Στο τέλος του Δεκεμβρίου έχασε τη ζωή του ο 80χρονος πατέρας, πριν το ασθενοφόρο μπορέσει να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.
Η σύζυγός του, 78 ετών, και τα τρία τους παιδιά – 55, 52 και 50 ετών – πέθαναν σε διάστημα περίπου δέκα ημερών ο ένας από τον άλλο.
Η 25χρονη εγγονή του πρώτου εκλιπόντα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος, ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Δεν είχε εμβολιαστεί κανείς τους, διότι φοβόντουσαν».
«Και η οικογενειακή αυτή τραγική ιστορία, μας δείχνει – σε όλους – ότι το μόνο όπλο κατά του κοροναϊού, είναι το εμβόλιο», δήλωσε ο Εμανουέλε Κασαρά, διευθυντής του νοσοκομείου της πόλης Έννα, στη Σικελία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442