Revenge porn: Ο πρώην σύντροφος της διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές – Αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη για δύο χρόνια
Όλο και περισσότερες κοπέλες αποκαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύματα revenge porn
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια νέα υπόθεση revenge porn, καθώς νεαρή καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της και σε φίλους.
Η 22χρονη καταγγέλλει πως σε ηλικία 16 ετών σύναψε σχέση με έναν 24χρονο άντρα, ο οποίος όμως άρχισε να γίνεται κακοποιητικός σύμφωνα με όσα αναφέρει στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Η κοπέλα αποφάσισε να χωρίσουν, έφτιαξε ξανά τη ζωή της, και λίγους μήνες μετά ο πρώην σύντροφός της έστειλε στο αγόρι της και σε άλλους κοινούς τους γνωστούς βίντεο με ερωτικές τους στιγμές για να την εκδικηθεί. Η 22χρονη αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη και να έρθει για δύο χρόνια στην Αθήνα.
Έστειλε το βίντεο στο αγόρι της
Μιλώντας στον Alpha η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως «δεν του είχα στείλει κάποιο βίντεο. Ό,τι βγάλαμε είχε γίνει και με τη δική μου συναίνεση και από ό,τι έχει έρθει στα χέρια μου από άλλες συσκευές, υπάρχουν και άλλα βίντεο και φωτογραφίες που εγώ δε γνώριζα. Το έστειλε σε αρκετά άτομα, ήδη τρία με τέσσερα μου το έχουν παραδεχτεί».
Το βίντεο δεν άργησε να φτάσει και στα χέρια του -τότε- νέου αγαπημένου της. «Η τότε σχέση μου με βοήθησε με το να μου το δώσει και να μπορέσω να κάνω τη μήνυση. Στις 24/8 συγκεκριμένα, τότε που θα κλείναμε τρία χρόνια σχέσης με τον προηγούμενο, αποφάσισε να στείλει προσωπικές μας στιγμές σε άλλα άτομα και να φτάσει και στα χέρια της τότε σχέσης μου. Με αποτέλεσμα να χωρίσω, καταστράφηκαν τα πάντα γύρω μου, δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η 22χρονη.
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442