Απίστευτο δράμα για τον Όλεγκ Νταντσένκο! Ο Ουκρανός μπακ παραχωρήθηκε την Παρασκευή δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια για τον επόμενο 1,5 χρόνο και την ίδια μέρα η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Οδησσό.
Όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά Μέσα, η Βικτόρια Νταντσένκο σκοτώθηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό οδηγώντας μία Mercedes. Σύμφωνα με τα ουκρανικά ρεπορτάζ η σύζυγος του πρώην πλέον παίκτη της Ένωσης συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και μέσα από το διαλυμένο αυτοκίνητο ανέσυραν το σώμα μιας γυναίκας η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν η Βικτόρια Νταντσένκο και δυστυχώς ήταν νεκρή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Τυχαίο; Ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Λεβερκούζεν δεν είχε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της ομάδας αλλά και του Ιταλού αρχιδιαιτητή καθώς οι προκλητικοί Ολιβερ και Πινέιρο έκαναν λάθη σε βάρος του
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.