Η Ζέτα Μακρυπούλια έμεινε για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό με τις δηλώσεις που έκανε παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ.
Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια νεαρή κοπέλα την οποία οι φίλες της χαρακτηρίζουν εκτός από μπεκρού και αντροχωρίστρα.
Η φοιτήτρια προσπάθησε να εξηγήσει στην Ζέτα Μακρυπούλια ότι είναι άτυχη και δεν φταίει που οι άνδρες που της αρέσουν βρίσκονται σε σχέση αλλά δεν φαίνεται να την έπεισε.
«Δεν φταίω εγώ! Όποιον βρίσκω έχει κοπέλα. Εγώ το μαθαίνω μετά, όχι πολύ μετά. Τι να πεις, άνδρες».
Και συνέχισε απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της παρουσιάστριας: «Έτσι όπως γίνονται τα πράγματα, καμιά φορά χωρίζουν κιόλας. Εγώ δεν κάνω τίποτα. Δεν είναι ωραίο να έχουν σχέση. Εγώ φεύγω πάντως».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας