Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Για ακόμη μια φορά το Royk Zouk Special χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου στους τηλεθεατές αλλά και στους παίχτες που συμμετέχουν.
Η Ζέτα Μακρυπούλια προσπάθησε να εξηγήσει την Μαρία Κίτσου την φράση «Ο Λάκης λάκισε όταν η Λουκία λουκάνικο λαχτάρισε». Μετά από μεγάλη προσπάθεια η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες κατάλαβε την φράση αλλά έπρεπε να την μεταφέρει στους συναδέλφους της.
Όπως ήταν φυσικό οι παίχτες δυσκολεύτηκαν και χάρισαν απίστευτο γέλιο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!