Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημα Κλεμάντ στη Μονακό

Επίσημα Κλεμάντ στη Μονακό

Φιλίπ Κλεμάντ και με τη… βούλα στη Μονακό με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ο Βέλγος Φιλίπ Κλεμάντ είναι και με τη… βούλα από το βράδυ της Δευτέρας (03/01) ο νέος προπονητής της Μονακό, διαδεχόμενος τον Κροάτη Νίκο Κόβατς, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο 47χρονος Βέλγος, με περισσότερα από 500 παιχνίδια σαν ποδοσφαιριστής στη Jupiler League υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» με την Μπριζ για να αποχωρήσει από τώρα και πηγαίνει στο Πριγκιπάτο ως πρωταθλητής Βελγίου την τελευταία τριετία στους πάγκους των Γκενκ (2019) Μπριζ (2020, 2021).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την άφιξη του Φιλίπ Κλεμάντ στη Μονακό. Έχει αποδείξει τις δυνατότητές του να βγάζει το καλύτερο από νεαρούς παίκτες και να εργάζεται με ταλαντούχες ομάδες, επιτυγχάνοντας παράλληλα υψηλούς στόχους.

Είναι το κατάλληλο πρόσωπο κι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής για να συνεχίσει το κεφάλαιο που ανοίξαμε τον προηγούμενο χρόνο, με τη δημιουργία μίας βερσιόν της Μονακό που θα επιστρέψει στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου και στην ευρωπαϊκή σκηνή» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Όλεγκ Πετρόφ μετά τις υπογραφές, ενώ την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Μονεγάσκων, Πολ Μίτσελ πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουν κοντά μας τον Φιλίπ, έναν προπονητή με επιθετική φιλοσοφία και δημιουργό ομάδων που παίζει τολμηρό και υψηλής έντασης ποδόσφαιρο. Η ικανότητά του να αναδεικνύει παίκτες και να κερδίζει τρόπαια τον έκαναν έναν απ’ τους πλέον υποσχόμενους τεχνικούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024