Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στη Γλυφάδα – Τον παρακαλούσε να σταματήσει κι αυτός τον μαχαίρωνε [βίντεο]

Δολοφονία στη Γλυφάδα – Τον παρακαλούσε να σταματήσει κι αυτός τον μαχαίρωνε [βίντεο]

Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία.

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου άνδρα στη Γλυφάδα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στα αποκαλυπτικά βίντεο φαίνεται ο κυνισμός και το μένος του 51χρονου δολοφόνου, ο οποίος για περίπου δευτερόλεπτα μπήγει βαθιά το στρατιωτικό μαχαίρι των 30 εκατοστών στο κορμί του θύματος του.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο άτυχος άνδρας φτάνει με το αυτοκίνητο έξω από το χρωματοπωλείο στο οποίο εργάζονταν και είναι ιδιοκτησίας της μητέρας του δράστη στις 6:14 το πρωί της Πέμπτης. Αφού παρκάρει το όχημα του για άγνωστους λόγους παραμένει μέσα σε αυτό, για περίπου τρία λεπτά.

Πώς ξεκίνησαν όλα – Δείτε το βίντεο

Στις 6:17 θα κατέβει όπως αναφέρει το newsit.gr από αυτό και αρχίζει να περπατά με σταθερό βηματισμό προς την είσοδο του καταστήματος. Στην πλάτη έχει ένα σακίδιο κι αφού θα κάνει 25 βήματα, θα βρεθεί έξω από την πόρτα του καταστήματος. Τη στιγμή που ετοιμάζεται να βγάλει τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα, θα εμφανιστεί όπως βλέπεται και στο o 51χρονος άνδρας.

Πριν ο 66χρονος καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, ο γιος της συντρόφου του αφού θα τον σπρώξει στη συνέχεια θα αρχίσει με το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε αγοράσει πριν λίγες ημέρες από το κέντρο της Αθήνας. Ο 66χρονος θα πέσει πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος η οποία θα σπάσει.

Βίντεο σοκ – Η στιγμή που ο 51χρονος μαχαιρώνει τον σύντροφο της μητέρας του

Στη συνέχεια ο άτυχος άνδρας θα πέσει στο έδαφος. Με το μαχαίρι να αστράφτει μέσα στο σκοτάδι, ο 51χρονος θα συνεχίσει να μαχαιρώνει το θύμα του. Τα περισσότερα χτυπήματα θα είναι στην κοιλιά.

Τον παρακαλά να σταματήσει

Ο 66χρονος με όση δύναμη έχει απομείνει στη φωνή του, τον παρακαλά να σταματήσει. Το μίσος δράστη είναι τέτοιο όμως που δεν θα ακούει τίποτα. Θα συνεχίσει να μπήγει το μαχαίρι στο κορμί του ανήμπορου άνδρα. Το αίμα από τις πληγές του θύματος έχει αρχίσει να πλημμυρίζει το πεζοδρόμιο, ο 51χρονος όμως δεν σταματάει. Βρίσκεται για περίπου ένα λεπτό πάνω από τον 66χρονο και τον μαχαιρώνει. Κάποια στιγμή θα κάνει μια περιστροφή γύρω από το σώμα του θύματος του. Θα βγάλει ένα αεροβόλο όπλο και θα τον πυροβολήσει.

Θα σκύψει και πάλι πάνω από το κεφάλι του 66χρονου κι αφού θα του πει κάτι, στη συνέχεια θα σταματήσει το δολοφονικό του αμόκ.

Στις 6:18:40 ο φονιάς, αφού έχει εκτελέσει την φρικιαστική πράξη του θα φύγει από την είσοδο του καταστήματος, μπροστά από την οποία κείτεται σε μια λίμνη αίματος ο 66χρονος άνδρας. Θα απομακρυνθεί με αργά βήματα αδιαφορώντας εάν τον έχει δει κάποιος. Μάλιστα πριν διασχίσει το δρόμο για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, από μπροστά του θα περάσει ένα φορτηγό.

Ο 51χρονος στη συνέχεια θα κινηθεί προς το σημείο που έχει σταθμεύσει το δικό του αυτοκίνητο. Θα επιβιβαστεί σε αυτό και αμέσως θα κατευθυνθεί προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής στο οποίο και θα παραδοθεί λέγοντας στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 66χρονο γιατί είχαν διαφορές.

Σοκαρίστηκαν ακόμη και οι γιατροί

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ασκληπιείου της Βούλας, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας τα έχασαν όταν αντίκρισαν τα τραύματα του. Στην περιοχή της κοιλιάς του θύματος, δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κάποιος ότι δεν διακρίνονταν ούτε μια σπιθαμή από το δέρμα του. Κυριολεκτικά ο δράστης ξεκοίλιασε τον 66χρονο άνδρα.

Ο 51χρονος δεν έμπηγε το μαχαίρι μόνο βαθιά στο σώμα του 66χρονου, αλλά το έστριβε με και με μανία.

Ο δράστης που αγόρασε το στρατιωτικό μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να είχε αποφασίσει πριν λίγες ημέρες να προχωρήσει στην αποτρόπαια ενέργεια του και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το φονικό του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024