Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και θέλει να φθάσει σε διψήφιο αριθμό νικών, με διπλό μέσα στη Σερβία.
Η EuroLeague ανακοίνωσε τα ονόματα των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, με τους δύο εξ αυτών να έχουν σφυρίξει φέτος παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.
Πρώτος θα είναι ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία, με τον Ισπανό να έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό στην Τουρκία με την Εφές και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι.
Μαζί του θα είναι ο τούρκος Εμίν Μογκούλκοτς και ο γάλλος Ουγκ Τεπενιέ. Ο τελευταίος ήταν μέλος της τριάδας στο Ρεάλ-Παναθηναϊκός.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.