Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πολεμική» μηχανή – Όταν ο Ολυμπιακός «εκτελεί» πίσω από τα 6,75

«Πολεμική» μηχανή – Όταν ο Ολυμπιακός «εκτελεί» πίσω από τα 6,75

Δέκα μέρες μετά το Μιλάνο ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καταιγιστικός πίσω από τα 6,75, πετυχαίνοντας 17 τρίποντα απέναντι στη Λάρισα

Στις 26 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός ταξίδεψε πληγωμένος στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο  «αιώνιο» ντέρμπι. Η απογοήτευση μετατράπηκε αμέσως σε κίνητρο για να δοθούν «απαντήσεις» και η ομάδα της Λομβαρδίας ήταν η άτυχη της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ολοκληρωτική εμφάνιση (72-93), όντας καταιγιστικός πίσω από τα 6,75. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα «εκτέλεσαν» τους Ιταλούς πετυχαίνοντας 18 τρίποντα σε 33 προσπάθειες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου στη διοργάνωση. Ο Λαρεντζάκης πρωτοστάτησε με 5 εύστοχα, για να ακολουθήσουν οι Ντόρσεϊ με 4, Σλούκας – Βεζένκοφ – Παπανικολάου με 2 και ΜακΚίσικ – Πρίντεζης – Γουόκαπ με ένα.

Δέκα μέρες μετά τον «βομβαρδισμό» του Μιλάνου, ο Ολυμπιακός ήταν εκ νέου… απόλαυση από την περίμετρο, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της Basket League. «Θύμα» ήταν η Λάρισα που παρόλο που ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, «παραδόθηκε» στις ορέξεις των ερυθρόλευκων (101-70) οι οποίοι έφεραν μία… λάμψη από το Μιλάνο στη θεσσαλική πόλη.

Ο λόγος είναι φυσικά η ευστοχία πίσω από τα 6,75, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει 17 σε 32 προσπάθειες, Φυσικά και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στις δύο επιδόσεις, διότι η ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε Αρμάνι και Λάρισα είναι τεράστια, κάτι που κάνει το επίτευγμα απέναντι στην ιταλική ομάδα ακόμα μεγαλύτερο.

Ωστόσο, δεν γίνεται να μην σημειωθεί και αυτή η «παράσταση», με τον Ντόρσεϊ να πετυχαίνει 5 σε 18΄, και τους Λαρεντζάκη – Βεζένκοφ (3), Λούντζη (2), Σλούκα – ΜακΚίσικ – Ζαν-Σαρλ – Πρίντεζη να έχουν από ένα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024