Θοδωρής Αθερίδης για Δημήτρη Λιγνάδη – Έχω εμπιστοσύνη στα δικαστήρια, δεν βγάζουν αποφάσεις εν ψυχρώ
Τα “Μαθήματα κωμωδίας” είναι μια προσπάθεια μου να αποκαταστήσω την ιδέα που έχει ο κόσμος για το χώρο μας
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαθήματα κωμωδίας», στο θέατρο Μικρό Παλλάς, με τους Θοδωρή Αθερίδη και τη Δήμητρα Ματσούκα.
«Τα “Μαθήματα κωμωδίας” είναι μια προσπάθεια μου να αποκαταστήσω την ιδέα που έχει ο κόσμος για το χώρο μας. Το επάγγελμα αυτό είναι η χαρά και η αγάπη για τον άνθρωπο», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.
Μιλώντας για την υπόθεση Λιγνάδη, ο ίδιος είπε ότι «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαστήρια, τις ψάχνουν τις υποθέσεις».
Αναφερόμενος στα όσα έγιναν τελευταία με τον Άρη Σερβετάλη, που αποχώρισε από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, αρνούμενος να παίξει μόνο σε εμβολιασμένους, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε ότι «Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένα χρυσό παιδί και από ό,τι φαίνεται είχε ξεκαθαρίσει έγκαιρα τις απόψεις του και τι θα κάνει. Δεν ήταν υπεύθυνος ο Άρης για αυτό που έγινε. Εγώ με τον Άρη σε αυτό το θέμα έχω διαφορετική άποψη. Δεν μπορώ να παίξω ούτε σε ανεμβολίαστους, ούτε με ανεμβολίαστους συναδέλφους, γιατί φοβάμαι».
Ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας για τον εγγονό του αποκάλυψε ότι «Ο εγγονός μου έχει πει παππού. Το καλοκαίρι ήθελε να ανεβαίνει στη μηχανή μου και να κάνει ότι οδηγάει. Τα θέλει όλα».
Απαντώντας, τέλος, στο αν θα πήγαινε στο Survivor, ο ίδιος είπε ότι «Όταν παρακολουθούσα το Survivor σκεφτόμουν σε ποια αθλήματα θα ήμουν καλός, αλλά σε αυτή την ηλικία δε θα πήγαινα».
«Η αδερφή μου Μαρία σε όποια παράσταση πρωταγωνιστώ κλαίει στο τέλος», είπε γελώντας η Δήμητρα Ματσούκα.
«Προσωπικά είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κατηγορήσω κάποιον που δεν είναι υπέρ», τόνισε η ίδια, σχολιάζοντας τα της υπόθεσης Σερβετάλη.
- Γιατί η Ελλάδα δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα – Τι κάνουν οι χώρες της ΕΕ
- Το τέλειο μεσημεριανό για ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Γιατί σπεύδουν στο «Gerald R. Ford» οκτώ αμερικανοί ντετέκτιβ
- Η τέχνη μέσα στη δίνη του πολέμου: Μνήμη, μαρτυρία και σύμβολα επιβίωσης
- Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη: Γιατί δεν ακολουθούμε τις συμβουλές που δίνουμε;
- Λύσεις out of the box για την ενεργειακή κρίση: Εβδομάδα 4 ημερών,τηλεργασία, κατάργηση της γραβάτας
- Εμπλοκή με τις 600 «έξυπνες» κάμερες στα λεωφορεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442