Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Γκαγιέγος κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Με Γκαγιέγος κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Ο Φελίπε Γκαγιέγος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του τον Φελίπε Γκαγιέγος. Ο άσος των Κρητικών ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα προπονητή για το δύσκολο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Με τον Felipe Gallegos να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (4/12, 19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Θεραπεία ακολούθησε και ο Fjorin Durmishaj, με τους Juan Neira και Abdul Weiss να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Nabi, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Selimovic, Λάμπρου, van Duinen».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024