Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 0-0 – «Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στη Νις η Παρί

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 0-0 – «Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στη Νις η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρότι κυριάρχησε απέναντι στη Νις, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Νις, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος της Ligue 1.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κυριάρχησαν και στα δύο ημίχρονα, ίδιος όμως στο δεύτερο, παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να λύσουν τον… γρίφο που τους έβαλε το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ, μένοντας στο 0-0. Ωστόσο παραμένουν στην κορυφή ανεβαίνοντας στους 41 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στους 27 και την 4η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παρί πίεσε προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπενίτεζ, όμως οι παίκτες του Ποτσετίνο δεν κατάφεραν σε κάποια περίπτωση να απειλήσουν σημαντικά τη Νις, που περίμενε πίσω για να βρει τη στιγμή της στην αντεπίθεση. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να αναγράφει 0-0.

Στην επανάληψη, οι πρωτευουσιάνοι πολιόρκησαν με… μανία τα καρέ της Νις, η οποία δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, κάνοντας μόλις μία τελική προσπάθεια στο δεύτερο 45λεπτο και αυτή στο τέλος του ματς. Οι ποδοσφαιριστές της Παρί όμως όσο κι αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024