EuroLeague – Πάνοπλος στο Καζάν ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει χωρίς προβλήματα για τη Ρωσία και το ματς με την Ούνιξ Καζάν
Ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ούνιξ Καζάν (3/12, 18:00) για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague, θα ταξιδέψει πάνοπλος στη Ρωσία.
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εντός συνόρων χωρίς προβλήματα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες πανέτοιμους για ένα κομβικό ματς για μια θέση στην οκτάδα.
Οι Πειραιώτες λίγο μετά τις 15:00 θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για το Καζάν, όπου θα κοντραριστούν με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετρά 4/4 νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Μπαρτζώκας λοιπόν, εκτός από τους 12 που ήταν στο Μιλάνο, θα έχει και τον Μιχάλη Λούντζη στην αποστολή, καθώς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442