Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας – «Εχω πολύ καλό προαίσθημα γι’ αυτήν την ομάδα» (vid)

Μπαρτζώκας – «Εχω πολύ καλό προαίσθημα γι’ αυτήν την ομάδα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο αφιέρωμα που έκανε η Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι έχει καλό προαίσθημα για τη φετινή ομάδα.

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό έκανε η Ευρωλίγκα, με την διοργανώτρια Αρχή να θυμίζει σε ολόκληρη την Ευρώπη τα επιτεύγματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Στο θέμα που δημιούργησε η διοργανώτρια Αρχή για τους Πειραιώτες φιλοξενούνται δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και των Γιώργου Πρίντεζη και Σάσα Βεζένκοφ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις σπουδαίες επιτυχίες που είχε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια και τόνισε ότι έχει καλό προαίσθημα για τη φετινή ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο καταξιωμένα κλαμπ στην Ευρωλίγκα. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίσαμε δύο τίτλους και είχαμε άλλες δύο συμμετοχές σε τελικούς. Θα θέλαμε να βρεθούμε και πάλι στην ίδια θέση, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Χρειάζονται πολλά πράγματα. Πολύ καλή χημεία, ταλέντο, εργατικότητα από όλους και τύχη. Δεν είναι εύκολο να βρεις τους ίδιους ηγέτες, εργάτες, αλλά έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτήν την ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχει πρόοδος και νομίζω πως οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ο Γιώργος Πρίντεζης, είπε: «Έχουμε πολλούς παίκτες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είναι λίγοι οι νεοφερμένοι, που ήδη προσαρμόστηκαν και ξέρουν τους ρόλους τους. Οι περισσότεροι ξέρουν τι θέλει ο προπονητής, ο ίδιος μας γνωρίζει, οπότε είμαστε αισιόδοξοι. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Με δουλειά και με την ενίσχυση που είχαμε το καλοκαίρι, μπορούμε να πετύχουμε».

Τέλος, ο Σάσα Βεζένκοφ, υπογράμμισε: «Ξέρω πως είναι «κλισέ» αλλά αυτό που κοιτάζουμε είναι το επόμενο παιχνίδι και να φέρνουμε νίκες. Αυτό θέλει η ομάδα, αυτό θέλουν οι φίλαθλοι. Πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε καθημερινά και στο τέλος να πάμε για το μεγάλο μας».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024