Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος της Μίλαν (0-3)

Περίπατος της Μίλαν (0-3)

Η Μίλαν είχε εύκολο βράδυ στην Γένοβα, επικρατώντας με 3-0 της Τζένοα για την 15η αγωνιστική της Serie A και πάτησε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου η Μίλαν στο «Λουίτζι Φεράρις» απέναντι στην Τζένοα για την 15η αγωνιστική της Serie A, καθώς έφυγε νικήτρια με 3-0 χάρις σε δύο γκολ του Μεσίας και ένα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Έτσι, ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση μαζί με την Νάπολι, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο παρέμεινε στην 18η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 10 βαθμούς.

Η Μίλαν παρά την ατυχία στο ξεκίνημα (4’) με τον τραυματισμό του Κιάερ, ο οποίος αντικαταστάθηκε, προηγήθηκε στο 10’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (6 γκολ φέτος στo πρωτάθλημα). Ο 40χρονος σταρ μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου αλλά οι προσπάθειές του στο 11’ και το 18’ δεν βρήκαν στόχο. Οι «ροσονέρι», πάντως, λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια σημείωσαν και δεύτερο τέρμα (45+2) με τον Ζούνιορ Μεσίας, ο οποίος με υπέροχη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά κρέμασε τον Σιρίγου.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Αντρέι Σεφτσένκο προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά το σουτ του Εκουμπάν στο 48’ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μάιναν. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ομάδας του Στέφανο Πιόλι να απειλήσει με την προσπάθεια του Ράντε Κρούνιτς να περνάει λίγο έξω. Στο 61’ όμως ήρθε το τρίτο γκολ για τους Μιλανέζους πάλι από τον Μεσίας, αυτή τη φορά με πλασέ, για να σφραγίσει έτσι την νίκη της ομάδας του που τη φέρνει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024