Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται για την ενίσχυση της επίθεσης της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Nacional», έχει ξεχωρίσει τον Γάλλο επιθετικό της Αρσεναλ, Αλεξάντρ Λακαζέτ και πρόκειται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.
Ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, όμως αναμένεται ν’ αποχωρήσει από το «Emirates», στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, ενώ και ο Μίκελ Αρτέτα δεν έχει πρόβλημα να παραχωρηθεί.
Από όλες τις προτάσεις η πρωταθλήτρια Ισπανίας, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, με το κόστος της μεταγραφής να μην ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.