Ο γιατρός και δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Η υγεία του Ντιέγο: η πραγματική ιστορία» στο οποίο αποκαλύπτει πολλές ιατρικές λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν ο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2020 στο Μπουένος Άιρες.
Ο Κάστρο είχε πραγματοποιήσει μία λεπτομερή έρευνα, καθώς είχε πρόσβαση σε πολλά ιατρικά στοιχεία ενώ μίλησε και με ανθρώπους οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στον Ντιέγκο Μαραντόνα την τελευταία περίοδο της ζωής του.
Χαρακτηριστικά τονίζει πως, αν ήταν άλλος τη θέση του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου θα είχε πεθάνει πολύ νωρίτερα. «Ήταν εθισμένος σε οτιδήποτε μπορούσε να είναι καταστρεπτικό. Ήταν εθισμένος στα πάντα. Το πρόβλημά του ήταν ουδέποτε έδειξε διάθεση να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε».
Ένα από τα πιο συγκλονιστικά αποσπάσματα του βιβλίου του αναφέρεται στη θεωρία συνωμοσίας που ήθελε τον Μαραντόνα να έχει ταφεί χωρίς την καρδιά του, επειδή κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να του την αφαιρέσουν.
«Υπήρχε μια ομάδα των σκληροπυρηνικών οπαδών της Χιμνάσια, οι οποίοι σχεδίαζαν να αφαιρέσουν την καρδιά από το πτώμα. Αυτό τελικά δεν συνέβη. Θα ήταν μια εξαιρετικά απεχθής πράξη. Οι αρχές εντόπισαν αυτά τα σχέδια και τα απέτρεψαν. Η καρδιά του αφαιρέθηκε για να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου του».
Τονίζεται επίσης, ότι η καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα ζύγιζε το διπλάσιο από το φυσιολογικό βάρος που είναι τα 500 γραμμάρια και αυτό είναι ένα δείγμα της επιβαρυμένης υγείας του.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.