Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρέλα – «Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Βαρέλα – «Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο, με τον Φερνάντο Βαρέλα στις δηλώσεις του να τονίζει πως ίσως οι παίκτες του Δικεφάλου υποσυνείδητα να θεωρούν ότι δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη απροσδόκητη ήττα από τον Ατρόμητο, με τον Φερνάντο Βαρέλα να εμφανίζεται απογοητευμένος απόν την απόδοση της ομάδας του.

Ο αμυντικός των ασπρόμαυρων τόνισε πως ίσως οι παίκτες του Δικεφάλου υποσυνείδητα να θεωρούν ότι δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε πως υπάρχουν πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα:

Για αν υπάρχει εξήγηση πως οι επιστροφές από τη διακοπή μετά τις εθνικές πληγώνει συστηματικά τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, σε ένα ματς μπορεί να παίξουμε φανταστικά, στο επόμενο να μην έχουμε επιθετικότητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πετυχαίνουμε τον στόχο μας και γενικότερα πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το τι συμβαίνει και η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα: «Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε άλλα παιχνίδια βγάζουμε πίστη και σε άλλα είμαστε πιο χαλαροί. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί και ομάδες όπως ο Ατρόμητος που βρίσκονται χαμηλά μπορούν να κερδίζουν».

Για το αν αυτό μπορεί να διορθωθεί: «Σίγουρα διορθώνεται, όλοι πρέπει να το φτιάξουμε, να δουλέψουμε σκληρά, να κοιταχτούμε στα μάτια. Γνωρίζουμε πως οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για να έρθουμε εκεί που θέλουμε».

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος: «Είναι μία κλασσική φάση όπου προσπαθείς να ελέγξεις τον χώρο, να έχεις την κατοχή της μπάλας. Εγώ άνοιξα τα χέρια μου για να ελέγξω τον χώρο, ο Κουλούρης ήταν έξυπνος και έπεσε δείχνοντας ότι το χτύπημα ήταν πιο δυνατό απ’ ότι ήταν πραγματικά, ο διαιτητής θα αποφάσιζε αν είναι ή δεν είναι πέναλτι, πρέπει να το δεχθώ και να κοιτάξω μπροστά».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024