Με μία βαλίτσα στο χέρι ο Χένρι Ονιεκούρου! Τι, δεν τα μάθατε; Πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήγε ή μάλλον τον… πήγαν ταξιδάκι αναψυχής στην Μύκονο, πριν από αυτό με την ΑΕΚ πάει Τουρκία για να κλείσει στην Μπεσίκτας. Έτσι μαθαίνουμε από… δημοσιεύματα, όλως τυχαίως 48 ώρες πριν από το ματς με την Ένωση. Ο λόγος, μάλλον προφανής.
Όσο ήταν βέβαια στο νησί των ανέμων ο Νιγηριανός τότε, άλλο τόσο θα πάει και τώρα στην Μπεσίκτας για να αντικαταστήσει τον Λάριν. Φεύγει λέει ο Καναδός από την τουρκική ομάδα και ο αντικαταστάτης του βρέθηκε στο πρόσωπο του Ονιεκούρου. Έτσι λένε τα χαμπέρια από τη… γειτονική χώρα.
«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League» αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «haberler.com» που τονίζει μάλιστα στη συνέχεια πως «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ».
Μάλλον έχουν αρχίσει να κάνουν κακές παρέες κατά Ελλάδα μεριά οι Τούρκοι. Δεν εξηγείται αλλιώς…
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.