Η Εριέττα Κούρκουλου περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το μωράκι που περιμένει από τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της και ένα αναλυτικό κείμενο για τον βιγκανισμό και τα οφέλη του.

Λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο βιγκανισμός μου άλλαξε την ζωή – Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου, τον κόσμο γύρω μου, αλλά και το φαγητό, περισσότερο από ποτέ!! Σήμερα λοιπόν γιορτάζω την σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου, μαζί με το μικρό βιγκανάκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου».

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο της Εριέττας Κούρκουλου

«Ο βιγκανισμός δεν ήταν μόνο αφύπνιση για εμένα, αλλά και μια τεράστια πηγή δύναμης. Δύναμη, γιατί μου έμαθε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καθημερινότητα, μια κοινότητα και σιγά σιγά μια συλλογική πραγματικότητα, η οποία θα συμβάλλει όσο το δυνατόν λιγότερο στον πόνο των άλλων (ανθρώπινων και μη ανθρώπινων ζώων). Δύναμη, γιατί μου έμαθε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την φωνή μου για να στρέψω την προσοχή του κόσμου προς το άδικο και να παρακινήσω έστω και κάποιους ανθρώπους να ανοίξουν τα μάτια τους στις επιπτώσεις των πράξεών τους και να αναρωτηθούν…

«Μήπως τελικά γίνεται και αλλιώς;»

Και βέβαια, γίνεται! Γίνεται να βάλουμε την ζωή ενός ζώου πάνω από 15 λεπτά δικής μας γευστικής απόλαυσης.
Γίνεται να βελτιώσουμε την υγεία μας, την υγεία του πλανήτη και την ηθική μας υπόσταση με μικρές αλλαγές στην διατροφή και τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Γίνεται να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας διαφορετικά απ´ότι μεγαλώσαμε εμείς. Όχι απλά γίνεται, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει. Ο βιγκανισμός μου άλλαξε την ζωή – Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου, τον κόσμο γύρω μου, αλλά και το φαγητό, περισσότερο από ποτέ!! Σήμερα λοιπόν γιορτάζω την σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου, μαζί με το μικρό βιγκανάκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου», ήταν η νέα της ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr