Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις των παιχνιδιών της 7ης αγωνιστικής της Super League στην ανάλυση που κάνει μετά το πέρας κάθε Σαββατοκύριακου.
Ο άγγλος αρχιδιαιτητής δεν είδε κανένα διαιτητικό λάθος στα ματς της 7ης αγωνιστικής και συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν από τους ρέφερι.
Συγκεκριμένα, ο Κλάτενμπεργκ ξεκαθαρίζει ότι στις καθυστερήσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τους Ρέαμπτσιουκ – Μουργκ, η μπάλα δε βρίσκει στο χέρι του μπακ των πρωταθλητών, αλλά σε αυτό του άσου του Δικεφάλου του Βορρά.
Παράλληλα, στην ανάλυσή του, ο άγγλος πρώην ρέφερι μίλησε για την κόκκινη που ζήτησε η ΑΕΚ στο ματς με το Βόλο στον Γκρίλο και τόνισε ότι η μπάλα ακούμπησε στον ώμο του παίκτη της ομάδας της Μαγνησίας, ενώ αναφέρθηκε και στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, λέγοντας πως είναι σωστός ο διαιτητής του ματς, καθώς υπάρχει επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.