Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σήμερα τη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στη Γλυφάδα
Η τελευταία επίθεση έγινε λίγο μετά τις 05.30 επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, στη Γλυφάδα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πιλοτή.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Στην Αργυρούπολη
Δέκα λεπτά νωρίτερα, άγνωστοι είχαν πυρπολήσει ΙΧ σε αύλειο χώρο επί της οδού Αργυρουπόλεως, στην Αργυρούπολη.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Και στου Ζωγράφου
Το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων ξεκίνησε σχεδόν τρία τέταρτα μετά τα μεσάνυχτα από του Ζωγράφου όπου προκλήθηκε πυρκαγιά σε φορτηγάκι, το οποίο ήταν σταθμευμένο επίσης σε αύλειο χώρο, κοντά στις φοιτητικές εστίες.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.