Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια φοιτήτρια έγινε στη Λαμία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την κοπέλα παρέσυρε και τραυμάτισε αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η 19χρονη φοιτήτρια κατέβαινε από το Πανεπιστήμιο με την παρέα της προς το κέντρο της πόλης.
Στην οδό Φλέμινγκ, που είναι η πιάτσα των ταξί, επιχείρησε να περάσει απέναντι και τότε παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Επικράτησαν σκηνές πανικού και όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν την άτυχη κοπέλα, η οποία ευτυχώς δεν χτύπησε στο κεφάλι, όμως έχει τραυματιστεί πολύ άσχημα στο πόδι της.
Την παρέλαβε ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την τραυματισμένη φοιτήτρια για να τη μεταφέρει στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ σε κατάσταση σοκ ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είπε ότι έχει και ο ίδιος κόρη που σπουδάζει σε άλλη πόλη.
Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση της κοπέλας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας