Λάθος συναγερμός για τον σεισμό στη Νάξο – Πού οφείλεται
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού και είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα
Σε ψευδή ένδειξη του αυτόματου συστήματος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, οφείλονται τα 5 Ρίχτερ που τελικά δεν… χτύπησαν τη Νάξο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, τελικά δεν υπήρξε σεισμός στο νησί, αφού επρόκειτο για ψευδή ένδειξη στο σύστημα.
Μάλιστα, όπως ενημερώνει το Γεωδυναμικό οι Αυτόματες Λύσεις «προέρχονται από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου».
Αυτός είναι και ο λόγος που στη συνέχεια οι σεισμικές δονήσεις αναθεωρούνται από σεισμολόγο.
Τα 5 Ρίχτερ που… δεν χτύπησαν τη Νάξο
Νωρίτερα, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έκανε λόγο για σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στα ανοιχτά της Νάξου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση, ο σεισμός σημειώθηκε 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού και είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας