Δεν άντεξε τα 6,3 Ρίχτερ και τελικά κατέρρευσε, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στον Ξηροκαμπο Σητείας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους ή τραυματίες, μετά τον ισχυρό σεισμό. Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές και μια μικρή κατολίσθηση στην περιοχή.
Με εντολή του αρχηγού αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη όλες οι δυνάμεις στην Κρήτη είναι έτοιμες, να επέμβουν, αν και όπου χρειαστεί.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σητείας, Γιώργο Ζερβάκη, ακόμη και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές από την ισχυρότατη σεισμική δόνηση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας