Έπειτα από δώδεκα χρόνια απουσίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει τους Κόκκινους Διαβόλους στο δρόμο των επιτυχιών.
Ο 36χρονος Πορτογάλος έχει βρει τα… πατήματά του και σκοράρει τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League, αφήνοντας στο παρελθόν τη θητεία του με τη Γιουβέντους.
Όπως είναι φυσικό, η μεταγραφή του CR7 ήταν -μαζί με εκείνη του Λιονέλ Μέσι στην Παρί ΣΖ- η σημαντικότερη της καλοκαιρινής περιόδου.
Και όπως σε κάθε μεταγραφή υπάρχει ένα παρασκήνιο, έτσι και στην περίπτωση του διάσημου άσου το σκηνικό στήθηκε στον… κήπο του Γκάρι Λίνεκερ.
Όπως αποκάλυψε ο πρώην άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα στο podcast του, Match Of The Day, το αφεντικό της Γιουνάιτεντ ήταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν συνέβησαν όλα:
«Ο Εντ Γούντγουορντ είναι καλός φίλος και ζει ακριβώς δίπλα μου. Υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν στον κήπο μου! Όταν έφθασε στο σπίτι, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Ζόρζε Μέντες. Ελπίζω να μην είπα πολλά».
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.