Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι - Ρονάλντο - Οι κορυφαίοι είναι πάντα εδώ

Μέσι – Ρονάλντο – Οι κορυφαίοι είναι πάντα εδώ

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν για ακόμη μία φορά, αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους και υπενθύμισαν στον πλανήτη ποιοι κάνουν… κουμάντο.

Ο ένας στα 36 του και ο άλλος στα 34 του. Πολλοί θα είχαν σταματήσει ήδη. Άλλοι θα είχαν πάει σε Κατάρ και ΗΠΑ για τα τελευταία τους «μεγάλα» συμβόλαια. Ωστόσο, αυτοί οι δύο είναι διαφορετικοί από τους «άλλους» και το απέδειξαν ξανά σε αυτό το τρομερό διήμερο μπάλας.

Ο λόγος φυσικά για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Τους απόλυτους σταρ του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας 15ετίας. Ίσως και όχι μόνο…

Τι και αν αποχώρησαν πρόσφατα από τις ομάδες τους; Τι και αν πολλοί αναφέρουν συνεχώς πως έχουν «τελειώσει» από τον χώρο αυτόν; Αυτοί μίλησαν και πάλι και έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους, υπενθυμίζοντας στον πλανήτη ποιοι κάνουν… κουμάντο.

Πρώτος ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ της Τρίτης. Ο Αργεντινός φαινόταν πως περνούσε μία ακόμη δύσκολη βραδιά με τη φανέλα της Παρί, η οποία είχε το προβάδισμα απέναντι στη Σίτι, ωστόσο δεν είχε σε καμία περίπτωση και τον έλεγχο, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καραδοκούσε έξω από την περιοχή του Ντοναρούμα.

Ωστόσο, ο pulga μίλησε και πάλι και το έκανε ξανά στα δύσκολα, εκεί που χρειαζόταν μία… ένεση η ομάδα για να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση, καθώς το γκολ της ισοφάρισης έμοιαζε με θέμα χρόνου.

Ο Μέσι πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε την κούρσα και αφού έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Εμπαπέ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Έντερσον, ο οποίος έμεινε «άγαλμα» και απλώς παρακολουθούσε την πορεία της στρογγυλής… θεάς.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι, με την Παρί να φτάνει έτσι σε μία τεράστια νίκη και να πιάνει κορυφή στον όμιλο της, την ώρα που η Σίτι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να βάλει στα «σχοινιά» τους Παριζιάνους.

Ένα 24ωρο αργότερα, ήταν η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο που αποδέχτηκε τη δοκιμασία. Όπως συνηθίζει να κάνει… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μπροστά της ένα must win παιχνίδι απέναντι στη Βιγιαρεάλ, καθώς η ήττα-σοκ από τη Γιάνγκ Μπόις δεν άφηνε περιθώρια. Κι όμως, οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο και μάλιστα προηγήθηκαν με τον Αλκάθερ.

Παρότι η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με την σούπερ γκολάρα του Τέγιες, η «γκέλα»… ερχόταν για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Ρονάλντο ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και είχε άλλα σχέδια.

Στον κατάλληλο χρόνο, την κατάλληλη στιγμή και… buzzer beater νίκης στο 90+! Ποιος άλλος; Φυσικά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που τη βραδιά του ρεκόρ συμμετοχών στο Champions League, πρόσθεσε ακόμη ένα τέρμα στο… τσουβάλι και έδειξε ξανά πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένος».

Μέσα σε σχεδόν 24 ώρες, οι δύο «θρύλοι» έκλεισαν και πάλι τα στόματα των haters και έδειξαν πως όσο βρίσκονται αυτοί οι δύο, κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024