Ολυμπιακός – Μένει Ελλάδα ο Ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου και θα μείνει στην Ελλάδα στο διάστημα της διακοπής των εθνικών ομάδων.
Όπως και την τελευταία φορά, έτσι και τώρα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή του Μαρόκου, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Εθνική ομάδα του Μαρόκου γνωστοποίησε την αποστολή για τα παιχνίδια με Γουνέα Μπισάου (6 και 10 Οκτωβρίου) και Γουϊνέα (12/10), με τον επιθετικό των ερυθρολεύκων να μην βρίσκεται στα εκλεκτά ονόματα.
Μία είδηση η οποία ικανοποιεί τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον 34χρονο killer στο διάστημα της διακοπής. Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έκρινε πως ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Τον Νοέμβριο ωστόσο θα φανούν και οι προθέσεις του, για το Κόπα Άφρικα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Ιανουάριο.
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
- Μπιανκόν: «Μπροστά μας έχουμε ακόμα δύο τελικούς στο Champions League – Ενωμένος ο Ολυμπιακός»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442