Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3 – «Τριάρα» στη Ριζούπολη και δύο στα δύο για τον Βόλο

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3 – «Τριάρα» στη Ριζούπολη και δύο στα δύο για τον Βόλο

Με μία τρομερή εμφάνιση, ο Βόλος πέρασε… αέρας μέσα στη Ριζούπολη και επικράτησε του Απόλλωνα με 3-1, δίνοντας συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Λαμία.

Στην κορυφή ο Βόλος! Με μία εξαιρετική εμφάνιση μέσα τη Ριζούπολη, ο Βόλος κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη με τη Λαμία στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Βόλου έκανε… ό,τι ήθελε απέναντι στον Απόλλωνα και κατάφερε να βάλει το δεύτερο της «τρίποντο» μέσα στο… σακούλι, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αμπασκάλ, κατάφερε να βρει το γκολ με το… καλημέρα. Σκόρερ ο Φερνάντες με ένα τρομερό τέρμα. Ο Ισπανός μέσος κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο του με τρομερή προσποίηση και αφού εκτέλεσε με το αριστερό, έγραψε το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, ο Βόλος έφτασε πολύ κοντά και στο δεύτερο του γκολ, ωστόσο το τελείωμα του Φαν Βέερτ κόντραρε και δεν κατέληξε στα δίχτυα Βέρχουλστ. Ο Απόλλωνας ωστόσο άρχισε να ανεβάζει στροφές και έφτασε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά, πολύ κοντά στο γκολ.

Πρώτα με τον Ντάουντα ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και έπειτα με τον Σαλί που σπατάλησε μία εξαιρετική πάσα του Ντεντάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε, με το 0-0 να μένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Γκολ με το… καλησπέρα, με τον Φαν Βέερτ να κάνει το 2-0 στο 49ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι… καθάρισαν το ματς με τον Μπάρτολο, ο οποίος σημείωσε στο 63′ το 3-0!

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Απόλλωνας κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και σέντρα του Τσιλούλη, ο Ιωαννίδης έγραψε το 3-1 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να φέρουν τη διαφορά στο ένα γκολ, ωστόσο ο Βόλος κράτησε το 3-1 και έφυγε με το «τρίποντο» από τη Ριζούπολη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα(46′ Μπαξεβανίδης), Λισγάρας, Μπρούνο Άλβες, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου(60′ Ματέι), Παμλίδης(53′ Λα Πάρα), Σαχλί(53′ Τσιλούλης), Ντάουντα(53′ Ιωαννίδης)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Αμπρασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο(74′ Άλεξ Σοάρες), Ροσέρο(86′ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες(63′ Νίνης), Φαν Βέερτ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024