Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όθωνας Μεταξάς - Μου φαίνεται αδιανόητο να προβάλλεις την προσωπική σου ζωή

Όθωνας Μεταξάς – Μου φαίνεται αδιανόητο να προβάλλεις την προσωπική σου ζωή

Ο ηθοποιός μίλησε για τα social media και έκανε δηλώσεις που προβληματίζουν.

Στη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Όθωνας Μεταξάς. Γιατί τα χαρακτήρισε επικίνδυνα και έκανε λόγο για ψευδαίσθηση;

«Έχω να κάνω κάποια ανάρτηση εδώ και δύο χρόνια. Είμαι κατά αυτού του τρόπου επικοινωνίας και προβολής. Θα προτιμούσα να ζω σε μια εποχή που δεν υπήρχαν social media», είπε αρχικά στο ΕΓΩ .

«Στα social media μπορείς πολύ εύκολα να αποδομήσεις κάποιον»

«Θεωρώ τα social media επικίνδυνα και μια ψευδαίσθηση, μία αυτοκρατορική ψευδαίσθηση του καθενός, μια μοναξιά. Δεν αφήνει περιθώριο στο οτιδήποτε γεννιέται να ανθίσει, γιατί αμέσως βγαίνει ο καθένας και γράφει το οτιδήποτε», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Σκεφτείτε τον Μίκη Θεοδωράκη να είχε γεννηθεί τώρα, ή κάποια άλλη σπουδαία προσωπικότητα, κάποιος κάτι θα είχε βρει για να τον αποδομήσει. Στα social media μπορείς πολύ εύκολα να αποδομήσεις κάποιον.

Δεν δίνεις χώρο σε κάτι να εξελιχθεί και ταυτόχρονα δεν έχεις κάτι εσύ ο ίδιος να θαυμάσεις, παρά μόνο τον εαυτό σου, επομένως το θεωρώ εγωκεντρικό και αυτοαναφορικό. Εμένα τουλάχιστον, δεν μου ταιριάζει».

«Εύκολα μπορείς να κρατήσεις τη σχέση σου προσωπική»

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, την οποία δεν δημοσιοποιεί και αν είναι εύκολο να δημιουργηθεί μία σχέση υπό αυτές τις συνθήκες, αποκρίθηκε:

«Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο, δεν είμαι κι ο Μπραντ Πιτ να με κυνηγάνε οι παπαράτσι από πίσω, οπότε αν μαθαίνονται αυτά, είναι επειδή λίγο πολύ έχουμε βάλει και το χεράκι μας. Θεωρώ ότι πολύ εύκολα μπορείς να κρατήσεις τη σχέση σου προσωπική».

«Σαφώς βέβαια αν είναι σχέση ζωής, μπορεί να εκτεθεί, αλλά και πάλι με μέτρο. Μου φαίνεται όμως αδιανόητο να τα προβάλλεις όλα αυτά ή να βάζεις, ας πούμε, τα παιδιά σου στο Instagram», κατέληξε ο ηθοποιός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024