Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάρτηση με νόημα του Καραπαπά για τον Ανατολάκη

Ανάρτηση με νόημα του Καραπαπά για τον Ανατολάκη

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε θέση σε μια υπόθεση ντροπής για τα ΜΜΕ.

Ξεκίνησε από το ρεπορτάζ μιας Κυριακάτικης εφημερίδας. Συνεχίστηκε στα «αδηφάγα» sites και τα social media. Μια ιστορία που ομολογουμένως θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς. Και για την προσέγγιση της, αλλά και για το τι τελικά πρεσβεύουν τα media στην Ελλάδα.

Εργάζεται λέει ο Γιώργος Ανατολάκης σε μια εταιρία ανταλλακτικών, όπου κάποιες φορές κάνει και τον διανομέα, τον delivery. Ε, και λοιπόν; Εργάζεται ο άνθρωπος. Όπως εργάζεται και ο Γιώργος Σκαρτάδος που ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα σε μια ιστορία ανάλογης προβολής. Εργάζονται και το κάνουν με αξιοπρέπεια.

Οικογένειες έχουν οι άνθρωποι. Παιδιά έχουν. Υποχρεώσεις. Τι το ποιο φυσιολογικό λοιπόν να προσπαθούν να αποκτήσουν τους πόρους για τους οποίους παλεύουμε όλοι μας. Με τον πλέον έντιμο τρόπο. Αντί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι να γίνονται παράδειγμα, κάποιοι τους δείχνουν με το δάχτυλο. Ειδικά τον Ανατόλ, ο οποίος μετά από το ποδόσφαιρο και την σπουδαία καριέρα του, πέρασε και από τα βουλευτικά έδρανα. Μάλλον θα ήταν καλύτερα να είναι «χωμένος» σε τίποτα επιτροπές…

Τέλος πάντων. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Έχει ενδιαφέρον όμως μια ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για την υπόθεση. Και λίγες λέξεις με τις οποίες ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τα λέει όλα. Και για τον Ανατόλ, αλλά και για την αντιμετώπιση που έχει από τα media.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024