Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο US Open Juniors, μιας και, μετά τη σπουδαία πρόκριση στον 3ο γύρο του μονού επί της αμερικανίδας Ελίζαμπεθ Κόουλμαν (6-0, 6-4), προκρίθηκε στο 2ο γύρο και του διπλού πλάι στη σλοβένα Ράντκα Ζελνίτσκοβα νικώντας το αμερικανικό δίδυμο των Έβανς και Χόνερ.
Η ελληνίδα αθλήτρια και η συμπαίκτριά της πήραν με χαρακτηριστική ευκολία το πρώτο σετ (6-0), ενώ, αν και δυσκολεύτηκαν στο δεύτερο (7-5), εντέλει πέρασαν στην επόμενη φάση, αυτήν των «16», όπου θα τεθούν αντιμέτωπες με τις Άλεξ Ίλα και Xάνε Βάντεβινκλ.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.