Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
US Open – Πότε θα παίξει η Σάκκαρη με την Πλίσκοβα

US Open – Πότε θα παίξει η Σάκκαρη με την Πλίσκοβα

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της 10ης ημέρας του US Open, με το παιχνίδι της Ελληνίδας τενίστριας με την Τσέχα να είναι το πρώτο στο night session του «Arthur Ashe».

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπιάνκα Αντρεέσκου (2-1) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του US Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του τέταρτου και τελευταίου γκραντ σλαμ της φετινής σεζόν.

Το βράδυ της Τρίτης (7/9) οι διοργανωτές γνωστοποίησαν το πρόγραμμα της Τετάρτης, με το παιχνίδι της Ελληνίδας τενίστριας με την Τσέχα να τοποθετείται στο «Arthur Ashe».

Θα είναι το πρώτο του βραδινού session και θα ξεκινήσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας, με την νικήτρια να περνάει στην τελική 4άδα του αμερικάνικου Οπεν, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του παιχνιδιού Μπελίντα Μπέντσιτς – Έμμα Ραντουκάνου.

Μάλιστα, όταν θα μπουν στο κορτ οι Σάκκαρη και Πλίσκοβα θα ξέρουν ήδη τη νικήτρια του ζευγαριού Μπέντσιτς – Ραντουκάνου, καθώς το παιχνίδι τους θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (8/9) στις 19:00.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν η Μαρία με την Καρολίνα, με τις δύο τενίστριες να έχουν από μία νίκη. Μάλιστα και τα δύο ματς είχαν γίνει στη Ρώμη. Το 2018 είχε κερδίσει η Μαρία με 2-1 σετ και το 2019 η Πλίσκοβα με 2-0.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024