Ο Όλεγκ Νταντσένκο δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως ακόμα και τις τελευταίες ώρες που η μεταγραφική αγορά είναι ανοιχτή σε κάποιες χώρες, θα μπορέσει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Ουκρανού μπακ.
Η Ένωση προσδοκά μια πρόταση από ομάδα της Τουρκίας ή της Ρωσίας, όπου δεν έχει κλείσει ακόμα το μεταγραφικό παράθυρο, ενώ θα έλεγε το «ναι» ακόμα και σε πρόταση δανεισμού, με οψιόν αγοράς.
Η ΑΕΚ είχε αποκτήσει τον Νταντσένκο από την Ρούμπιν Καζάν έναντι 400.000 ευρώ, δένοντάς τον με συμβόλαιο έως το 2024.
Η αποχώρησή του θεωρείται μονόδρομος, καθώς ο Μιλόγιεβιτς έχει καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ με τους Μισλέν, Μπακάκη και Ρότα, ενώ ακόμα και σαν εξτρέμ, όπου μπορεί να αγωνιστεί ο Νταντσένκο, υπάρχει ο Λιβάι Γκαρσία και ο Νόρντιν Άμραμπατ.
Σε μια κίνηση που προκαλεί «αίσθηση», προχωρά η Ρεάλ Μαδρίτης, καταθέτοντας, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρίστιαν Φλακ, το αστρονομικό ποσό των 165 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μίκαελ Ολίσε.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.