Ο Όλεγκ Νταντσένκο δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως ακόμα και τις τελευταίες ώρες που η μεταγραφική αγορά είναι ανοιχτή σε κάποιες χώρες, θα μπορέσει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Ουκρανού μπακ.
Η Ένωση προσδοκά μια πρόταση από ομάδα της Τουρκίας ή της Ρωσίας, όπου δεν έχει κλείσει ακόμα το μεταγραφικό παράθυρο, ενώ θα έλεγε το «ναι» ακόμα και σε πρόταση δανεισμού, με οψιόν αγοράς.
Η ΑΕΚ είχε αποκτήσει τον Νταντσένκο από την Ρούμπιν Καζάν έναντι 400.000 ευρώ, δένοντάς τον με συμβόλαιο έως το 2024.
Η αποχώρησή του θεωρείται μονόδρομος, καθώς ο Μιλόγιεβιτς έχει καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ με τους Μισλέν, Μπακάκη και Ρότα, ενώ ακόμα και σαν εξτρέμ, όπου μπορεί να αγωνιστεί ο Νταντσένκο, υπάρχει ο Λιβάι Γκαρσία και ο Νόρντιν Άμραμπατ.
Με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα, η Ράγιο Βαγιεκάνο πέρασε στους «8» του Conference, παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαμσουνπόρ στην Ισπανία. Προκρίσεις και για Στρασμπούρ, Σαχτάρ και Άλκμααρ
Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League– Ποιον θα βρει στα ημιτελικά αν περάσει, ποιο το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης