Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλ Κελαϊφί – «Μαζί υπερασπιστήκαμε τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Αλ Κελαϊφί – «Μαζί υπερασπιστήκαμε τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Ο Αλ Κελαϊφί στην ομιλία του στην 26η γενική συνέλευση στη Γενεύη τόνισε πως έκανε ότι μπορεί προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε από κοντά σε μια γενική συνέλευση πριν ο κόσμος αλλάξει δραματικά με την πανδημία. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσωπικά και επαγγελματικά. Ωστόσο, απλώς με το να είμαστε μαζί σήμερα, εκπροσωπώντας 247 συλλόγους της Ευρώπης, νιώθω μια αίσθηση ανανεωμένης ελπίδας και σκοπού για τον οργανισμό μας και για την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια.

Είναι πραγματική τιμή να είμαι πρόεδρος της ECA, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ένας ρόλος που επιδίωξα. Σε περιόδους κρίσης πρέπει όλοι αναλάβουμε την ευθύνη, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε το ποδόσφαιρο καλύτερο. Και είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω κάθε μέλος – και τους 247 συλλόγους – μεγάλους και μικρούς. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας».

Με αυτά τα λόγια ο νέος πρόεδρος της ECA, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ξεκίνησε την ομιλία του στην 26η γενική συνέλευση στη Γενεύη της Ελβετίας και στη συνέχεια ανέφερε:

«Κυρίες και κύριοι, πριν κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να κοιτάξουμε σύντομα πίσω.

Δεν θα αφιερώσω πολύ χρόνο για να μιλήσω για τις 18 Απριλίου και για την «όχι και τόσο Super League», επειδή δεν μου αρέσει να επικεντρώνομαι σε φανταστικούς και αποτυχημένους. Μαζί, υπερασπιστήκαμε τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για όλους – για τους παίκτες, τους συλλόγους, τα πρωταθλήματα, τις εθνικές ενώσεις και κυρίως τους φιλάθλους.

Βασιστήκαμε στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη του προέδρου Τσεφέριν, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά στο πραξικόπημα του μεσονυχτίου και οι άνθρωποι με κοντή μνήμη πρέπει να το θυμούνται αυτό ακριβώς. Όλοι πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος Τσεφερίν ήταν σίγουρος από την αρχή. Μιλήσαμε νωρίς το πρωί στις 18 Απριλίου και είπε, «θα νικήσουμε». Και το κάναμε. Ευχαριστώ, πρόεδρε Τσεφερίν.

Και ενώ οι τρεις σύλλογοι «επαναστατών» σπαταλούν ενέργειες, περιστρέφουν αφηγήσεις και συνεχίζουν να φωνάζουν, εμείς οι υπόλοιποι προχωράμε και εστιάζουμε κάθε ενέργεια στο χτίσιμο ενός καλύτερου μέλλοντος για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μαζί ως ένα.
Θέλουμε η ECA να είναι η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, να εκπροσωπεί και να υποστηρίζει όλο και περισσότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ώστε να εκπροσωπούμε πραγματικά τα συμφέροντα όλων».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024