Έναν μεγάλο έρωτα ζει η Ειρήνη Κολιδά και δεν σταματά να χαμογελά.
Η πρώτη παίκτρια της Φάρμας βρήκε το άλλο της μισό και αυτό το καλοκαίρι είναι για εκείνη πιο απολαυστικό από ποτέ.
Αν και η Ειρήνη Κολιδά είχε αποφασίσει να μην δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή αυτή τη φορά το κλικ του φωτογράφου ήταν πολύ δελεαστικό.
Με φόντο μια υπέροχη παραλία η Ειρήνη Κολιδά «σκαρφαλώνει» κυριολεκτικά στον σύντροφό της και του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας