Τζέιμς Μποντ – Ανακοινώθηκε επίσημα η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας
Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στις εικασίες, που κυκλοφορούσαν σε ψυχαγωγικά ΜΜΕ, ότι η προβολή της ταινίας ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά
Η παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die” θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό Bond στο Twitter.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στις εικασίες, που κυκλοφορούσαν σε ψυχαγωγικά ΜΜΕ, ότι η προβολή της ταινίας ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.
The World Premiere for #NoTimeToDie will take place on Tuesday 28 September 2021 at London’s @RoyalAlbertHall. Producers Michael G. Wilson, Barbara Broccoli and director Cary Joji Fukunaga will join Daniel Craig on the red carpet. pic.twitter.com/EhlCPira6f
— James Bond (@007) August 20, 2021
Σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό @007 Bond στο Twitter αναφέρθηκε ότι το «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της ταινίας θα στρωθεί στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.
Η ημερομηνία προβολής μετατέθηκε τρεις φορές από τότε που άρχισε η πανδημία του νέου κορονοϊού τον Μάρτιου του 2020, καθώς οι κινηματογράφοι παγκοσμίως αναγκάστηκαν να κλείσουν.
Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι μεταξύ των πιο επικερδών σειρών ταινιών του Χόλιγουντ. Το Spectre του 2015 συγκέντρωσε 880 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ το “Skyfall” το 2012 πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα
- Τα superfoods του καλοκαιριού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442