Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι για επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.
Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 29χρονο φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Μπακς για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μέχρι στιγμής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστεί σε 77 παιχνίδια και έχει κατά μέσο όρο 2,9 πόντους και 2,2 ριμπάουντ.
Ο τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ Τζον Χορστ έκανε τις εξής δηλώσεις λίγο μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας τους. «Ο Θανάσης φέρνει ενέργεια, προσπάθεια και ένταση κάθε λεπτό του παιχνιδιού. Είναι πολύτιμο μέλος της ομάδας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παραμείνει στο Μιλγουόκι».
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.