Λευκορωσία – Πέρασε στην Ουκρανία ο σύζυγος της αθλήτριας Κριστίνα Τσιμανούσκαγια
Η Κριστίνα Τσιμανούσκαγια ζητά πολιτικό άσυλο από την πρεσβεία της Πολωνίας
Ο σύζυγος της αθλήτριας Κριστίνα Τσιμανούσκαγια εγκατέλειψε την Λευκορωσία και πέρασε στην Ουκρανία.
Την ίδια στιγμή η λευκορωσίδα αθλήτρια ζήτησε άσυλο από την πρεσβεία της Πολωνίας, μετά από την καταγγελία που η ίδια έκανε για απόπειρα απαγωγής από λευκορωσικούς παράγοντες.
Τη Δευτέρα, ο σύζυγος της Τσιμανούσκαγια, Αρσένι Ζντάνεβιτς, επιβεβαίωσε στο Sky News ότι είχε εγκαταλείψει τη χώρα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κίεβο.
«Δεν πίστευα ότι θα γινόταν τόσο σοβαρό. Πήρα την απόφαση να φύγω χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό.
Υπενθυμίζεται ότι η Κριστίνα Τσιμανούσκαγια μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας αφού επέκρινε δημοσίως την προπονητική ομάδα της χώρας της και επρόκειτο να επιβιβασθεί σε αεροσκάφος των Turkish Airlines. Ζήτησε επί τόπου βοήθεια από την ιαπωνική αστυνομία και σήμερα εισήλθε στην πρεσβεία της Πολωνίας στο Τόκιο, όπου και ζήτησε πολιτικό άσυλο.
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Θ’)
- Γυρνούν την πλάτη στον Τραμπ για τα στενά του Ορμούζ – Νέες δηλώσεις του αμερικανού προέδρου
- Είναι αυτή η καλύτερη δίαιτα από τη μέση ηλικία και μετά;
- Βροχερός ο καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα – Τι θα γίνει στην Αττική
- Οι αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων
- Όλα όσα δεν κατάλαβε ο Τζέφρι Έπσταϊν για την «Λολίτα» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ
- Δέκα παράξενες συνήθειες που «φωνάζουν» ευφυΐα
- Οι 17 φορές που η Νταϊάν Ουόρεν δεν άκουσε το όνομά της στα Όσκαρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442