Ολυμπιακός: Το απίθανο νούμερο για τα διαρκείας των παλιών κατόχων
Περισσότεροι από 8000 οπαδοί των Πειραιωτών έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους και έχουν κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ολοκληρώθηκε σήμερα (27/7) ο πρώτος κύκλος ανανεώσεων , από αύριο (28/7) ξεκινάει ο δεύτερος.
Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με περισσότερους από 8.000 οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου να έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους και να έχουν πλέον εξασφαλισμένη θέση στο φαληρικό γήπεδο.
Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και μετά από ένα ενάμιση χρόνο απουσίας από το «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της πανδημίας επέστρεψε στο φαληρικό γήπεδο στο παιχνίδι κόντρα στην Νέφτσι Μπακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Σήμερα (27/7) ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ανανεώσεων εισιτήριών διαρκείας με 8.123 φίλαθλοι να έχουν ήδη ανανεώσει. Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι αρκετά ικανοποιημένοι για το εν λόγω νούμερο, λαμβάνοντας υπόψη την εποχή, ενώ είναι αρκετά κοντά στο προπέρσινο νούμερο (10,100). Πλέον, από αύριο (28/7), θα ανοίξει και ο δεύτερος κύκλος για την ανανέωση των εισιτήριών διαρκείας.
Οι οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου θα βρίσκονται και πάλι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και θα τη βοηθήσουν στις μεγάλες μάχες που θα δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
LIVE: Άρης – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Άρη οι Καντεβέρε, Άλβαρο, Γένσεν και Ντούντου για το αποψινό (11/1, 19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Δώνης επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό.
Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρότα κι έτσι ο Οντουμπάτζο θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο Βικελίδης. Στον πάγκο Βάργκα και Γκεοργκίεφ.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με όσα είδε από τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Περιστερίου Betsson και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν επέλεξε να αποθεώσει τον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας του, τον Ολυμπιακό.