Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία.
Τρεις ανήλικοι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος με πρόθεση να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα και δεν μπορούσαν να κατέβουν με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι τρεις ανήλικοι – 16 με 18 ετών – σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον 1ο όροφο με ένα κατσαβίδι με το οποίο προσπάθησαν να παραβιάσουν το παντζούρι.
Έγιναν όμως αντιληπτοί από πολίτη που ειδοποίησε την Αστυνομία και το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν στο μπαλκόνι. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τους συνέλαβαν για απόπειρα κλοπής, ενώ για την ασφάλειά τους, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας