Μετά από καθυστέρηση ενός έτους λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η Ολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει σήμερα το μεσημέρι στο άδειο Νέο εθνικό Στάδιο του Τόκιο που θα είναι άδειο δίχως χειροκροτήματα και φωνές λόγω της απουσίας φιλάθλων.
Δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Αννα Κορακάκη θα έχουν την ελληνική σημαία στα χέρια τους και θα οδηγήσουν τους 83 συνολικά Έλληνες αθλητές κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μάλιστα, ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο instagram από την αναμονή της ελληνικής αποστολής για την τελετή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία και θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 14:00, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1.
Στο στάδιο θα βρίσκεται ο αυτοκράτορας Ναρουχίτο, όπως και η Τζιλ Μπάϊντεν, σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, επικεφαλής της διπλωματικής αμερικάνικής αντιπροσωπείας στο Τόκιο.
Φτιαγμένη για… γκέλες η φετινή Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά είδε και την παραπαίουσα Τότεναμ να της παίρνει το 1-1 στο 90′.
LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.