Γαϊτάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα
Σχολιάζοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψηφίζει την τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο κ. Γαϊτάνης σημειώνει ότι «στο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Παραμένουν ανεύθυνοι χωρίς να αντιλαμβάνονται τη μέγιστη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία μας».
Ανευθυνότητα αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του εμβολιασμού ο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης και κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «κλείνει το μάτι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα».
Σχολιάζοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψηφίζει την τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο κ. Γαϊτάνης σημειώνει ότι «στο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Παραμένουν ανεύθυνοι χωρίς να αντιλαμβάνονται τη μέγιστη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία μας».
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ γράφει:
«Στο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Παραμένουν ανεύθυνοι χωρίς να αντιλαμβάνονται τη μέγιστη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία μας. Μιλάνε για “προαιρετική υποχρεωτικότητα”! Είναι φανερό ότι “κλείνουν το μάτι” στο αντιεμβολιαστικό κίνημα».
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442